Tärnbuketter, corsage och andra blommor till brudföljet

Många har frågor om just tärnbuketterna och de andra blommorna till brudföljet. Det finns inga måsten, inga rätt eller fel.

Det är det som gör just ert bröllop unikt! Vi anpassar dessa
utifrån era önskemål, stil, känsla och budget.

Vi tittar först på hur ni vill att brudbuketten ska se ut för att sedan gå över till tärnor, brudgum, bestmen, marskalkar, näbbar och andra personer som har en central roll i bröllopet. Det kan exempelvis vara föräldrar, toastmadame och toastmaster.
I och med att vi utgår från brudbuketten så följer vi också bröllopets tema och känsla genom alla delar.

Oftast är tärnbuketterna lite mindre och enklare i designen om man jämför med brudbuketten. Det är ju faktiskt så att tärnorna ska få bruden att glänsa! Det kan innebära att man minimerar antalet blomsorter eller tar bort en viss färg i tärnbuketterna, detta beror lite på brudbukettens design men också beroende på tärnornas klädsel!

Har man näbbar på bröllopet så anpassar vi även deras blommor efter brudbuketten och tärnornas buketter. Det kan vara en hårkrans, en mini bukett eller en korg med rosenblad.

Även corsagen (knapphålsblommorna) följer temat och vanligtvis gör man en mindre modell av brudbuketten till brudgummen och bestman/marskalkar får en lite enklare modell som matchar tärnorna.