Några utvalda samarbetspartners

Juvelia
Juvelerare

Skräddarsy era ringar hos Juvelia! De designar och tillverkar ringar av alla dess slag. Förlovningsringar, vigselringar, alliansringar och cocktailringar. Du kan helt själv välja din unika design med både storlek, form, material och diamanter. De erbjuder allt mellan rött och vitt guld till rosé eller platina! Kvalité och kunskap blandat med kärlek!

Fotograf Malin Norlén
Fotograf

Malin ser alla kärlekshistorier som unika och med det i tanken skapar hon fotografier fyllda med känslor och detaljer. Hennes mål är att kunna återberätta er magiska kärlekshistoria med sina bilder. Anlitar ni Malin kan
ni vara säkra på att ni får bilder som varar för evigit!
 

Karolina Ehrenpil-
Fotograf

Är en otroligt duktig och proffisionell fotograf som ger kunden det där lilla extra.

Sandra Rogers Photography
Fotograf

Otroligt duktig fotograf som fångar ögonblick på ett magiskt sätt!

Patricia Thern Photography
Fotograf

Håller alltid hög kvalité på sina bilder och ser till att berötta i form utav fotografierna.

Bröllopsdekorationer.com
Dekorationer
Med ett brett utbud av dekorationer som passar olika stilar och färger. I webbshopen hittar du dekorationer till kyrkan, bröllopslokalen, bilen, accessoarer till brudparet och möhippan. 
 

Party Stockholm
DJ
PartyStockholm har sitt säte i Stockholm och är ett företag som hyr ut DJs, DJ-utrustning, scenteknik och underhållning. De har 25 års erfarenhet av olika typer av festarrangemang men framförallt till bröllop, födelsedag,- och företagsfester!

BMD
Trycksaker
BMD Agency hjälper er med alla personliga trycksaker till bröllop, fest och event. All ifrån inbjudningskort, vigselprogram, bordsplaceringar, menyblad till tackkort och fotoböcker, ja allt om behövs för att göra tillfället till det bästa tänkbara! Rekomenderas både till företag och privatpersoner som vill ha trycksaker med kvalité och hjärta!

Beckomberga Kulturförening
Bromma

Visionen Beckomberga Kulturförening har för framtiden är att kunna arrangera öppet hus, musik, dans, teater, film, konst, litteratur, bildning och uthyrning till arrangörer, föreningar, företag, institutioner.

Rosendals Wärdshus
Lokal

Sagolikt vacker miljö för både bröllop och företagsevent.
Denna fantastiska lokal ligger beläget på Djurgården och passar för er som vill ha naturen nära. De arrangerar allt ifrån bröllop och konferenser till vin- & champagneprovningar, luncher och middagar för både privatpersoner och företag.
Kontakta Rosendals Wärdshus för mer information!
 

Carlshälls Gård
Lokal

För er som vill ha en underbar lokal på landet men ändå i stan! Beläget på vackra Långholmen och passar både för bröllop, företagsevent och andra fester!

The Craving Solution
Tårtor och bakverk

The Craving Solution i gamla stan lägger ned både tid och omsorg på varje tårta de skapar. Bakverken är designade direkt efter era preferenser och vare sig ni vill ha en klassisk eller annorlunda tårta, arbetas den fram för att matcha just er. Josefin bakar till bröllop och fest både för både privatpersoner och företag!
 

Wedding By Moalee
Bröllopskoordinator

Drivs av Anki Moalee som är utbildad bröllopskoordinator via Bröllopsakademin  och har fokus på destinations bröllop. Hon har 18 års erfarenhet som resekonsult från bland annat Odenresor AB, Select Collection och American Express. Deras topp destinationer är Italien, Frankrike, Spanien och Thailand men kan även hjälpa er med andra exotiska destinationer världen över!
De arrangerar också en del bröllop i Sverige i mån av kapacitet.

Bebas Hair and Beauty
Hårstylist

Om du behöver hjälp med håret inför bröllop eller fest så är Beba den rätta att gå till! Hennes salong ligger beläget i vackra östermalm!

Lisa Nylén
Bröllopssångerska till vigseln
Den rutinerade solisten Lisa Nylén har sjungit på vigslar sedan 1998 och framför det ni som brudpar vill höra. Det är även Lisa som är initiativtagare till bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm, där Melody Flowers har ställt ut flera gånger. 

Tanja Metelitsa
Fotograf
Det som är vilktigast  för Tanja är att få fram genuina känslor på bild som man kan gå tillbaka till många år senare. 
Tanja tar ljusa,  krispiga bilder med mycket kontrast och älskar att berätta varje historia på ett unikt sätt. 

Matildas Fest
På Matildas Fest får ni hjälp med att designa drömklänningen! Mejan har många års erfrenhet inom sömnad och skapar magiska kreationer till både bröllopet och festen!